/
/
Dashbord

Når du går inn i dashbordflisa vil du få valg om å legge til standardpaneler. Trykk «opprett standardpaneler».

Du vil da få opp to forhåndsdefinerte dashbord.

For å opprette nytt dashbord trykk på tannhjulet og velg » nytt dashbord». Legg til tittel og antall kolonner du ønsker for visning. I tannhjulet kan du også redigere eller slette dashbord.

Du vil nå finne det nye dashbordet til venstre i menyen sammen med de forhåndsdefinerte. Nå kan du legge til paneler i ditt dashbord. Trykk + Nytt panel.

Velg kategori. Når du har valgt kategori, får du opp valgmuligheter på kilder.

Nå kan du velge hvilke data og hvilken graftype du vil vise. Trykk lagre. Du kan legge til flere paneler per dashbord.

Du kan redigere, slette eller flytte paneler ved å trykke på tannhjulet på det enkelte panel.