Forside
/
Mentor HMS
/
Gjennomføre oppgaver i årshjul

Når du bruker HMS årshjulet til å administrere og håndtere HMS-aktiviteter i bedriften din, er det ikke bare viktig å planlegge og tildele oppgaver, men også å sikre at disse oppgavene blir fullført og dokumentert på en grundig måte.

I det nye årshjulet kan en nå registrere hvilke oppgaver som er gjennomført, av hvem og hvilket tidspunkt.

Klikk på måneden du skal gjennomføre oppgaver i.En får da listet opp temaer med tilhørende oppgaver. Trykk på knappen «Gjennomfør» for å registrere.

Velg mellom «Fullføre» eller «Skal ikke gjennomføres». Legg inn kommentar hvis ønskelig.