/
/
Kalender

Kalenderen i HMS-systemet gir en oversikt over planlagte oppgaver og handlinger, slik som aktiviteter, sjekklister og tiltak, som skal utføres på bestemte datoer.

Kalenderen har dagens dato automatisk markert, og du vil se oversikten over dagens oppgaver og handlinger. Du kan navigere til andre dager ved å klikke på ønsket dato i kalenderen.

Kalenderen er delt opp i to faneark:

1. Alle: Viser alle oppgaver og handlinger som er planlagt for den valgte datoen. Det som eventuelt er tildelt deg vil ligge øverst under "Mine aktiviteter". Hvis det er valgt en bestemt avdeling, vil oppgavene også være fordelt på avdeling. Her kan du se en fullstendig liste over aktiviteter, sjekklister og tiltak som skal utføres.
  2. Utløpte: Viser oppgaver og handlinger som ikke er blitt utført på den datoen de skulle. Ved siden av teksten "Utløpte" vil du se et tall som representerer det totale antallet utløpte oppgaver og handlinger.

Utføre oppgaver og handlinger fra kalenderen

Når du klikker de tre prikkene til høyre på en oppgave eller handling i kalenderen, har du følgende valgmuligheter:

• Fullfør: For aktiviteter og tiltak kan du klikke på "Fullfør" for å registrere at de er utført. De som er utført vil synliggjøres med grønn farge i kalenderen.
  • Kjør sjekkliste: Sjekklister kan kjøres direkte fra kalenderen ved å velge "Kjør sjekkliste".
  • Skal ikke gjennomføres: Hvis en oppgave eller handling ikke skal utføres, kan du velge "Skal ikke gjennomføres". De vil da forsvinne fra kalenderen på forsiden. En oversikt over oppgaver og handlinger som er satt til "Skal ikke gjennomføres" kan en se i bruksloggen

Utløpte

Det kan være lurt å ta en regelmessig gjennomgang av utløpte oppgaver og handlinger for å sikre at ingen kritiske aktiviteter blir oversett.

I dette fanearket får en oversikt over antallet utløpte sjekklister og aktiviteter, mens en ved å klikke på disse blir overført til de respektive menyvalgene i systemet slik at en kan ta en gjennomgang der.

For tiltak som ikke er utført, kan du sette dem til "Fullført" direkte fra denne visningen.