/
/
Nullstille lesebekreftelse

En nullstiller lesebekreftelsen på en eller flere rutiner/artikler ved å trykke på tannhjulet øverst i høyre hjørne og velger «Behandle flere».

Velg deretter de rutinene og artiklene en ønsker å nullstille lesebekreftelsen for ved å krysse av for disse i avhukingsboksen. Til slutt trykker en på knappen «Nullstill lesebekreftelse».

NB! Anbefaler ikke å nullstille alt på en gang, da har en lite dokumentasjon ved et eventuelt tilsyn. Nullstill heller område for område når det skal leses eller ved store endringer.