/
/
Oppdatering fra Mentor HMS

Dersom det skjer endringer i lov- og regelverk, må malene som ligger i malbiblioteket oppdateres slik at de tilfredsstiller dagens regelverk. Vi sørger for at dette blir gjort, men du må ta standpunkt til oppdateringen og velge hvordan dere vil innføre den til deres egne rutiner og artikler.

Du vil få beskjed om oppdatering på forsiden i under Administrasjon, på de brune flisene

Når du trykker Vis alle oppdateringer, kommer du til en oversikt over alle tilgjengelige oppdateringer, både de som er håndtert og de som fortsatt venter på å bli håndtert. Her får du også beskjed om vi publiserer «Ny funksjon» eller annen type informasjon fra Mentor HMS.

Du finner også oversikt over alle oppdateringer under hver håndbok. Her kan du ta stilling til én eller flere oppdateringer.

Ta stilling til flere oppdateringer samtidig:

Når du ønsker å godta flere oppdateringer på en gang kan du huke av hvilke du ønsker å godta. Trykk Erstatt. De nye rutinene eller artikklene som du tar stilling til, vil overskrive de du har i systemet.

Etter at du har trykket Erstatt, får du opp valget om hvordan du ønsker å lagre, og om du vil sende ut varsling eller ikke.

Ta stilling til én rutine av gangen:

Når du ønsker å ta stilling til én enkelt rutine, får du opp flere valg. Her kan du Erstatte, Rediger, Ignorer og Avbryt. Det kan være nyttig å lese kommentaren til ny versjon før du tar stilling til endringen.

Erstatt: Her erstatter du din rutine/artikkel med den nye malen.

Rediger: Her kan du redigere rutinen og ta i bruk de endringen du ønsker. Du merker det feltet du ønsker å ta i bruk og så drar du det over med musepekeren til din rutine. Etterpå trykker du Lagre, og da kommer du til et felt hvor du kan endre kommentar om hva som endret hos dere, og legge på varsel ved lagring.

Ignorer: Her tar du stilling til oppdateringen ved at du beholder din gamle versjon, og ignorerer ny oppdatering.

Avbryt: Trykker du Avbryt må du ta stilling til oppdateringen en annen gang.