/
/
Ta i bruk eksempel

For de som ønsker det kan vi tilby eksempler på årshjul. Dette kan en få lagt inn ved å opprette nytt årshjul.

Her får en valget mellom om å opprette eget årshjul eller å ta i bruk eksempl.

Trykk på knappen "Ta i bruk" på eksempler .Overføringen av årshjul fra eksempel vil foregå i bakgrunnen og kan ta noen minutter.

Ved å ta i bruk et eksempel vil alle tilhørende rutiner, risikoområder, beredskapskort og sjekklister overføres fra vårt malbibliotek med mindre virksomheten ikke allerede har lastet disse ned tidligere. Eksisterer de fra før vil virksomhetens egne legges inn i årshjulet.