/
/
Oppmøtestatestikk

Oppmøtestatistikken er en funksjonalitet som tar utgangspunkt i levering og hentetidspunktene til barna. Denne informasjon kan hjelpe barnehagen med følgende:

• Mulighet for å se statistikk for en eller flere avdelinger, samt hele barnehagen.
  • Mulighet for å velge periode og tidspunkt
  • Mulighet for eksport av data.
  • Stolpediagram som viser oversikt over antall barn som er levert og hentet og tidspunkt.
  • Graf som viser snitt over antall barn for en valgt periode.

Første bilde viser oppmøtestatistikk for hele barnehagen i en gitt periode og det totale antallet registreringer som er utført i samme periode. Det er mulig å filtrere på ulike avdelinger og velge flere avdelinger samtidig.

Dersom man ønsker å se gjennomsnitt på antall registeringer for levert og hentet klikker man på gjennomsnitt og ser da antall barn som blir levert og hentet på de forskjellige tidspunktene i barnehagen.

Det er mulig å velge en annen type visning av dataen i form av graf. Da klikker man inn på antall barn i barnehagen og får denne visningen. Denne visningen gir et tydelig bilde på hvilke trenden som er i barnehagen på levering og henting av barn. Det er også mulig å eksportere data til Excel.