/
Mentor Kidplan
/
Tilgang til de ansatte

Velg Ansatte som dun finner under Registre og oversikter.

Når du registrerer en ansatt med e-postadresse, vil hen automatisk få tilsendt en e-post med påloggingsinformasjon til barnehagens nettside.

Du kan velge mellom tre ulike roller som den ansatte skal ha:

• Lesetilgang: gir den ansatte lesetilgang på foreldresidene (tavla)
  • Bruker med registreringsrettigheter: gir kun tilgang til barneloggen
  • Avdelingsbruker: gir full tilgang til den eller de avdelingene den ansatte tilhører. Det er også mulig å gi avdelingsbruker utvidet rettigheter i barnemappen.
  • Barnehageadministrator gir full tilgang til alle funksjonene i Mentor Kidplan.

Oversikt over de ulike tilgangene til de ulike rollene.