/
/
Slik registrerer du i barneloggen

Barnelogg er en funksjonalitet som gir barnehagen mulighet til å registrere om barn er levert, hentet, syk, har ferie, fri eller annet fravær. I tillegg kan du registrere sovetider, måltider, toalettbesøk og bleieskift. Foresatte kan enkelt melde fravær direkte fra foreldreappen kidplan. Barnehagen vil se en oversikt over foreldreregistreringene som blir meldt inn i Kidplan.

Registrere status

For å registrere status på et barn, klikker du på  det aktuelle barnet, og du kommer da inn på registreringsbildet til barnet. I registreringsbildet ser du alle de ulike hendelsesetypene du kan velge mellom. Noen hendelser vil bytte navn avhengig av status på barnet. Dersom du eksempelvis registrerer et barn som levert, vil denne knappen få endret navn til hentet.

Dersom du klikker på stempelsymbolet vil du registrere levert/hentet/syk/fri/ugyldig fravær og ferie på tidspunktet akkurat nå. Du kan se på stempelsymbolet som en type hurtigregistrering på statusene levert, hentet, syk, fri, ugyldig fravær og ferie.

Skulle du gjøre en feil registrering kan du klikke på den blå boksen «administrasjon» for å gjøre endringer eller slette.

Kommentar i barneloggen

Når du skriveren kommentar på barnet i barneloggen kan du velge om denne skal vare over tid. Det er viktig at du ikke skriver sensitiv informasjon i dette kommentarfeltet.