/
/
Bytte avdeling

Når en ansatt bytter avdeling er det TO steder en skal registrere dette byttet.

1) Ansattkort:

• Trykk på Rediger i kontaktinformasjon under Detaljer. Her kan du velge flere avdelinger hvis den ansatte har tilknytning til flere avdelinger.

Valg av avdeling i ansattkortet, vises i ansattlisten og avdelinger i menyvalget Om virksomheten. Den har innvirkning på hva som vises per avdeling på forsiden under "Dagen i dag" samt i alle filtre der en kan filtrere på avdeling.

2) Arbeidsforhold:

• Trykk på Rediger på det aktuelle arbeidsforholdet
  • Trykk på Bytt avdeling
  • Når du legger inn startdato for avdeling, blir det automatisk satt sluttdato for den forrige avdelingstilhørigheten.

Valg av avdeling i arbeidsforholdet, har KUN betydning for sykefraværsstatistikken og gir dere historikk på hvilken avdeling den ansatte har arbeidet på. Det kan derfor velges kun 1 avdeling pr arbeidsforhold.

Historikk for de ulike avdelingsbyttene, vises bak dette symbolet ved bytte av avdeling: ↺