Forside
/
Mentor Personal
/
Kom i gang med tofaktor

Oppsett av autentiserings-app

Viktig! Har du en Autentiserings-app fra før kan du bruke denne. Hvis ikke laster du den ned i iOS eller Android.

• Forslag til apper er Microsoft Authenticator for iOS eller Android, eller Google Authenticator iOS eller Android.

Videoer til hvordan du setter opp autentiserings-app til din bruker:

• Når du setter opp tofaktor fra mobiltelefon kan du kun benytte konfigureringsnøkkelen (kode)
  • Når du setter opp tofaktor fra PC kan du benytte både QR- kode og konfigureringsnøkkelen (kode). QR-kode scannes når du er inne i appen. Se videoer under.

Sett opp tofaktor fra mobil (Microsoft Authenticator)

Sett opp tofaktor fra mobil (Google Authenticator)

Sett opp tofaktor på PC (Microsoft Authenticator)

Sett opp tofaktor på PC (Google Authenticator)