/
/
Lage snarvei på telefonen

Hjem-skjerm

Mentor Personal er en webapp som er enkel å bruke på nettbrett og mobiltelefon.

Viktig! For at nettleseren på telefonen skal huske brukernavn og passord, er det viktig at dere gjør dette ETTER dere har logget inn.

Safari på Ipad/iphone:

Åpne Safari og gå til https://app.mentorpluss.no, logg inn med brukernavn og passord. Trykk på ikonet firkant med pil nederst på skjermen under URL-linjen. I menyen velger du Legg til på Hjem-skjerm

Google Chrome på Android:

Åpne nettleseren og gå til https://app.mentorpluss.no, logg inn med brukernavn og passord. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre på telefonen. Så velger du Legg til på startsiden, navngi snarveien og legg til.