/
/
Når en ansatt slutter

Når en ansatt slutter å jobbe hos deg, må du vurdere hvilke opplysninger som er nødvendig å ta vare på. Det som ikke lenger er nødvendig, skal slettes. Dette følger av personopplysningsloven.

I listen over ansatte kan en avslutte ansettelsen ved å klikke på menyvalget til høyre for navnet og velger "Avslutt ansettelse".

• Slett opplysninger og dokumenter som dere ikke skal oppbevare etter at en ansatt slutter. Følg interne sletterutiner!
  • Når du er ferdig med sletting, trykker du igjen på menyvalget til høyre for navnet, og trykk “Arkiver ansatt”.
  • Ansatt vil nå legge seg nederst i ansattlisten i “Tidligere Ansatt”. Det er kun Administrator som har tilgang til denne.

Slette en ansatt

• Sletting av en ansatt kan gjøres fra “Tidligere ansatte” (se ovenfor)
  • Ved sletting, vil alle opplysninger om den ansatte bli slettet!
  • NB! Ved sletting vil også den ansattes registrerte sykefravær fjernes fra sykefraværsstatistikken