/
/
Nyttig informasjon om innlogging

• Ansatte må ha et aktivt arbeidsforhold og bli tildelt brukertilgang for å få tilgang til Mentor Personal. Brukertilgang finner du i “Systemtilganger” i ansattkortet.
  • Innloggings-lenke som blir sendt ut på epost til ansatte har en varighet på 7 dager. Hvis ansatt ikke har logget seg på innen 7 dager, kan administrator eller personalleder sende ny epost med innlogging fra “Systemtilganger”
  • Hvis du trykker feil passord 5 ganger, må du vente 3 minutt før du kan prøve på nytt
  • Ansatte som får ny telefon/nettbrett må resette Authenticator-appen. Dette gjøres ved at den ansatte kontakter Mentor support på epost support@mentorpluss.no