/
/
PBL Lønn

1. Kontakt PBL Regnskap via din lønnsmedarbeider i PBL for å avklare oppstart og for å få tilpasset funksjoner i menyen Lønn.
  1. Åpne Innstillinger under Lønn, og legg inn firma-id og ansattnummer (dette får dere fra PBL Regnskap)
  1. Sett inn fra- og til-dato for perioden det skal overføres lønn
  1. Trykk på rapport og attester for hver enkelt ansatt
  1. Er det noe som ligger ubehandlet må du godkjenne/avslå dette før du kan attestere
  1. Når alle ansattes rapporter er attestert, trykker du “Eksporter til lønn”
  1. Fil med tilpasset lønnsdata til PBL Regnskap blir lastet ned.
  1. Send filen på anbefalt måte fra PBL Regnskap.
  1. Eksport av lønnsdata kan bare skje 1 gang. Har du nye registreringer som tilkommer samme periode, kan disse attesteres og eksporteres.
  1. Er det endringer/feil i det som du har eksportert, tar du kontakt med din lønnsmedarbeider.