/
/
Politiattest og Taushetserklæring

I Innstillinger og fanearket Dokumentasjon kan administrator velge å skru på funksjonalitet som angår politiattest og taushetserklæring. Er disse punktene "på" vil administrator dokumentere at ansatte har levert politiattest og huke av for at de har signert taushetserklæring i systemet. Denne registreringen gjennomføres når ansatte blir registrert i systemet.

• Oversikt over hvem som har levert/vist frem politiattest finner dere på menypunktet Ansatte i filteret "listen viser"
  • Dato for når politiattest er sett blir også registrert
  • Taushetserklæring kan lastes opp i personalmappen som ligger i hvert ansattkort