Forside
/
Mentor Personal
/
Saldo

Her har Administrator og Personalleder oversikt over ansattes saldo for Tid til avspasering, Egenmelding, Ekstraferie over 60 år, Ferie og Omsorgsdager/sykt barn.

Velg fra nedtrekksmenyen for å få opp de ulike valgene.

Redigere saldo

• For å redigere saldo, trykk på blyanten til høyre for de ansattes navn
  • Her kan du legge inn ekstra omsorgsdager for ansatte med vedtak, legge inn overført ferie, ekstraferie for ansatte som er 60 år og Tid til avspasering.
  • For å overføre ferie til neste år, velger du riktig årstall i nedtrekksmenyen og legger igjen kommentar.

Tid til avspasering

• Velg fanen Plusstid for å redigere saldoen for Tid til avspasering. Velg om du skal legge til tid (f.eks. oppstartssaldo) eller om du skal trekke fra tid ( f.eks. ansatte som skal få utbetalt avspaseringstimer).