/
/
Send ny påloggingslenke

Når en ansatt blir lagt til i systemet vil det sendes ut en velkomst-epost. I denne eposten er det en lenke som den ansatte skal trykke på for å lage seg en bruker og koble på en Authenticator-app. Dersom de ikke gjør det innen 14 dager, vil denne lenken slutte å fungere. Da må du sende ut en ny påloggingslenke og det gjøres som vist på bildet.

• Dersom det ikke er en slik knapp på den ansatte betyr dette at den ansatte har vært innlogget og da må de trykke glemt passord på innlogging-siden dersom de ikke kommer seg inn.